To musí být blbý vtip...

Posledních pár dnů mi připadá, že si ze mě snad už všichni dělají srandu. Stačí se podívat na titulky na internetových serverech nebo letmo nahlédnout do novin a myslím, že nebudete věřit vlastním očím. Pojďme se na to podívat.

Velká zpráva dne na Novinky.cz hlásí do světa, že Češi ukradli za bílého dne most. Ohromný deseti tunový most za bílého dne. Deset tun!! (To je hodně!)  Dobře, nic proti nikomu, ale může mi prosím někdo vysvětlit, jak někdo - kdokoliv - může ukrást za jeden jedinej den celý most??? To si jako Lojza s Pepou vyjdou na vandr, v dálce zahlédnou železniční most a jen tak si řeknou, že si ho vezmou s sebou? Doufal jsem, že jde o aprílový žertík, bohužel je to ovšem pravda... viz odkaz dole.

Mysleli jste si (stejně jako já), že už to nemůže být lepší? Ale ano, může! Zprávy o ukradeném mostě se s chutí ujali novináři v zahraničí (Česká republika má ostatně v poslední době skvělou reklamu za hranicemi - viz. Klaus a jeho pero ;), odposlechy Janouška s Bémem apod.) a udělali z toho zprávu dne. Češi si kradou mosty! Nádhera... Nejdále asi zašel jeden deník z USA, který si naopak postěžoval, že o jejich zchátralé mosty nikdo zájem nemá. Americké úřady nabízejí most zdarma, pokud ho nový vlastník nechá na své náklady zničit. Vzhledem k ne tak vzdálené minulosti, kdy jsme měli problémy kvůli masivní emigraci Romů do Kanady bych navrhoval hromadný zájezd Čechů do USA a my už se o to nějak postaráme :) Jde jen o to, aby jim tam poté vůbec nějaký most zůstal ;)

http://www.novinky.cz/krimi/265896-zlodeji-ukradli-desetitunovy-most-a-koleje-z-trati-na-sokolovsku.html

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/266491-v-cr-ukradli-desetitunovy-most-a-tady-takovy-nikdo-nechce-zadarmo-vsimli-si-v-usa.html

 

Když už jsme u těch Romů.. Dnes vyšlo najevo, že na Vysočině žije přesně 129 Romů. No... tady bych si dovolil lehce polemizovat. Na Vysočině třeba žije 129 Romů, ale možná v jednom autobuse zaparkovaným za naším městečkem. Proti Romům nemám nic, ale tato zpráva mi přišla natolik absurdní, že mě jiné přirovnání nenapadlo. Nevím, kdo to tady sčítal, ale ta osoba by si asi měla seřídit počítadlo..

http://jihlava.idnes.cz/podle-scitani-je-na-vysocine-129-romu-studie-kraje-uvadi-tri-tisice-pyp-/jihlava-zpravy.aspx?c=A120502_1772147_jihlava-zpravy_bor

 

A do třetice - bohužel - opět o Romech (tímto se všem slušným Romům omlouvám). Paní Klára Samková - kapitola sama pro sebe. Právnička, která vždy stojí na straně těch, kteří spáchali nějaký zločin, jen aby se mohla často dostávat do sporu. Díky sporům se logicky dostane i do televize a tím pádem k vyšším příjmům. Chytře to má vymyšlený holka milá zlatá. Každopádně už mě taky celkem se*e. Její poslední výroky (ano, je to z Blesku, ale sama to potvrdila i pro např. FTV Prima, ČT apod.) o tom, že Romové útočí (na bezbraného 15-ti letého kluka) aby zapadli do společnosti.. no to mě prosim Vás paní Samková omluvte, ale co to kurňa melete? Útočit na lidi, protože nezapadám? To si můžu jen tak jít po ulici, zmlátit pár lidí a svést to na to, že "nezapadám" do společnosti?? Jsem rád, že alespoň jiné spolehlivé Romské organizace se od těchto výroků distancují. A paní Samková, vy se běžte prosím léčit, děkuji!

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/173378/advokatka-samkova-romove-utoci-na-deti-aby-se-stali-soucasti-spolecnosti.html

 

Zase někdy na počtenou :)

Autor: Petr Vaněk | čtvrtek 3.5.2012 22:06 | karma článku: 19,61 | přečteno: 1167x
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4447x
Student vysoké školy UK, Fakulty sociálních věd - znechucený politickou situací, nadšený fanoušek filmu a sportu, troufalý optimista.

Twitter: @petan416 (https://twitter.com/petan416)

Seznam rubrik