Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Možná je zpravodajství na Nově prachsprostý bulvár, ale ta podmanivá hudba doprovázející tragické události nezanechá jedno oko suché a dá zapomenout na trapné otázky mladých atraktivních reportérek.

0 0
možnosti
VN

No co, bulvár. Běžný spotřebitel má velmi nízké požadavky na  kvalitu zpravodajství, Nova mu ochotně vyjde vstříc.

2 0
možnosti
PV

Bohužel je tomu přesně tak.

0 0
možnosti
PP

P98e59t88r 85P73i60l27n62ý

7. 1. 2013 23:51

Milý chlapče,

tuším, že víte, jak se zesnulá paní Jiřina Jirásková dokázala zapsat do srdcí milionů diváků, coby brilantní herečka. Věřím, že i do Vašeho mladého srdce. Avšak takový je život -  ubíhá, přijde nemoc a... Budiž jí země lehká...

Vy jste se pustil do televize NOVA a nejen do ní. Jste sice ještě mladý a nemáte mnoho životních zkušeností, avšak já, čtyřiasedmdesátiletý pamětník už ledasčeho, Vám dávám zapravdu. Media, soukromá i veřejnoprávní, se z takové události vždycky snaží vytřískat, co se dá. Využívají, či dokonce zneužívají popularity paní Jiráskové. A není třeba rozebírat proč... Dokonce se už zvolna objevují i glosy o jejím "mimouměleckých" aktivitách, které budou určitě vodou na mlýn bulváru. 

Avšak - napříč politického spektra - byla paní Jirásková Paní Herečkou, která nás svým uměním obohatila? Byla!!! 

A teď pro ilustraci od pamětníka: Zapsal se v nás Vladimír Menšík, navzdory svým životním excesům? Zůstal Josef Mánes naším národním pokladem, navzdory tomu, že na sklonku života chodil po městě v poledne s lucernou? Byl Karel Sabina konfidentem? (A to jsem použil jen tři příklady)

Chlapče, Kašlete na efemérní "rejžující" BULVÁR a těšte se z toho, co nám umělkyně, paní Jirásková dala. Za týden, za dva bude bulvár řvát o kdovíčem jiném. Třeba o tom, že byli první u porodu štěňat věhlasné metalové zpěvačky. A teď čtěte fest maturitní otázky. Přeji Vám vše dobré. P.P.

3 0
možnosti
PP

P42e24t85r 32P67i24l25n60ý

7. 1. 2013 23:58

P.S. Chlapče, píšete, že jste gymnazista. Myslím, že byste u mne - bývalého středoškolského učitele slušně prospíval. P.P.

1 0
možnosti
VK

Novu jsem nesledovalal ale koukal jsem na primu a ti se taky vyznamenali. Vrcholem byl okamzik, kdy soused klepal na dvere pani Jiraskove s dotazem, jestli je vse v poradku. Kamera TV Prima samozrejme vse zabirala. To je skutecna nechutnost.

4 1
možnosti
Foto

Podívejte se na tyto své věty a na protiklad, ve kterém jsou: 1."Informativní hodnota Televizních novin na Nově je dlouhodobě mizerná,

doslova žádná. Jedná se prakticky o Blesk, Aha a Rytmus života v

televizním provedení."

2." Bohužel nechápu ty dva miliony lidí denně, kteří

usedají k televizi a koukají na tyto "zprávy"."

Takže dlouhodobě sledujete "informativní hodnotu" zpráv na Nově, čtete Blesk, Aha a Rytmus života, abyste se nad nimi mohl okázale ošklíbat. Aspoň je s Vámi sranda.

5 1
možnosti
PV

Informativní hodnota Blesku, Aha i Rytmusu života je všeobecně známá. Jedná se o bulvární periodika, které více než informativní hodnota zajímá výdělek, to musíte vědět i vidět i Vy sama. Nedávno byl proveden i test, kde se zkoumala důveryhodnost a bulvarizace zpravodajských relací u nás. Zvítězila ČT24 před ČT1, Primou a Novou, stručné výsledky naleznete i zde v této bakalářské práci http://digitool.is.cuni.cz/R/EEKUB53RH7R3PII7UGKCUCR69UFY3CIMNFUPDU6XMQSRD7FHVB-01766?func=dbin-jump-full&object_id=77070&local_base=GEN01&pds_handle=GUEST   Já osobně Blesk četl párkrát v životě, Aha a Rytmus života téměř vůbec, Televizní noviny jsem sledoval přibližně do svých 15 let, než jsem pochopil o jakou břečku jde. Sledovanost TN je dostupná z více zdrojů, zkuste například digizone.cz nebo mediaguru.cz. Děkuji za sdělení, že je se mnou sranda :-) a ošklíbat se budu i dál, protože každý nezabedněný člověk má o této situaci alespoň drobný přehled. Každopádně děkuji za Váš názor, cením si toho :)

3 0
možnosti
RK

"Již delší dobu chovám averzi k celé stanici TV Nova."  Přesto si dneska vejral na jejich šestnáctiminutovou reportáž. Mně TV Nova nechává chladným. Nesleduji jí, nezajímá mně, zbytečně na ní nepřepínám.

5 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS