Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Pane Vaňku, Zeman je pro Vás nejmenší zlo?

Zkuste si porovnat profily kandidátů Sobotky a Zemana.

0 0
možnosti
JC

V prvním kole se vybírá,

v druhém kole se vylučuje,

a nejhorší je neúčast.

Nevím-li, kudy kam, uplatním neplatný hlas.

0 0
možnosti

Přesně naopak. V prvním kole se vybírá, v druhém se vylučuje, tedy volí se menší zlo. To je totiž základní problém většinového volebního systému.

0 0
možnosti
PS

Ač s anlýzou nékterých kandidátů nesouhlasím, děkuju že jste blog pojal jako vaśe osobní pro a proti a nikoliv jen snůšku těch proti :)

2 0
možnosti

Milý studente Vaňku, jako student UK byste snad měl alespoň být schopen nalézat základní informace. U Zuzany Roithové jste napsal: " ... do této doby o ní nebylo téměř vůbec slyšet ...". Nebylo by dobré si přiznat, že o ní nebylo nic slyšet proto, že nic nedělá? Jen sedí skoro 9 let v EP a nedělá nic. U Jany Bobošíkové jste napsal: " ... připadá mi lehce ovlivnitelná a prospěchářská ...". Opravdu? Kdyby byla ovlivnitelná, dokázala by se postavit v době televizní krize sama tisícům uječených hlupáků? A kdyby byla prospěchářka, již dávno by byla v nějaké podstatně větší politické straně, kde by si zajistila klidné živobytí, jako to udělala dříve zmíněná paní Roithová. Prostě fakt, že student staroslavného Vysokého učení pražského, dokáže zplodit tak ubohou úvahu, jako Vy, mne nenaplňuje zrovna důvěrou v kvalitu sociálních studií.

2 3
možnosti

Pane Štěpáne,

buďte na ty naše studenty, trochu hodnější.

Budou nám vydělávat na důchody!:-)

3 2
možnosti

Dobrý článek, tedy z vašeho mladého pohledu.

Přesto se musím zeptat - nemáte z těch komunistů trochu velký průjem?

Uvědomte si, že komunisté často v dobré víře, věřili v komunismus, tedy budoucí ráj na zemi, bez potřeby peněz. Věřící zase věří v ráj na zemi, až sestoupí Bůh. Církve i komunisti se ve své historii dopustili zločinů. Přitom v podstatě jde v pouze o ovládaní lidí pomocí ideologických mýtů. Ty církevní mýty jsou mnohem silnější, protože mají za sebou tisíciletou historii.

Takže věřte v sebe a hlavně nevolte ospalého dědka!;-D

3 2
možnosti
PV

Dobrý den, děkuji a zároveň hned odpovím. Na střední škole jsem měl několik vynikajících učitelů, kteří komunismus probírali přesně tak, jaký byl. Co všechno se tu za nich dělo a stalo. Na naši školu zvali (ti učitelé) lidi, kteří prožívali komunismus na vlastní kůži - myšleno, že na něj doplatili - a přesto, že ne všichni komunisti to zcela jistě mysleli špatně, mám k nim hlubokou averzi, protože to, co se dělo mezi lety 48-89 v naší zemi, mi příjde naprosto neodpustitelné.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS