Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Jen Klaus je politik ktery muze zachranit zajmy CR. Je asi vylouceno abychom navstevil Prahu pristli mesic. Ale kdybychom to mel udelat tak jen proto abychom jedenkrat v zivote uvidel Klause jako prezidenta CR. Vzdy budu pysny na jeho prednasku v Evropskem Parlamente, kde mluvil o nicim jinem nez o naprosto podstatnych hodnotach- a levice tak se zlobila ze opustila pudu. Tak dokazala ze nema vubec zadne argumenty proti Klausove nazory.

Pozoruhodne je taky skutecnost ze Klaus nenechal zavesit evropske vlajky na Hrade. Tak jestli kto se zepta na to kdo Klaus je- tak odpovim je cesky vlastenec.

Omlouvam se za moji Cestine.

5 3
možnosti
AK

Mate to spatne v prekladaci, spravne slovo je jesita cesky

2 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

RB

Tady se dnes někdo koukal na Hyde park. Hodně trapné a nepůvodní.

4 3
možnosti
PV

P83e29t51r 69V37a80n98ě90k

11. 2. 2013 21:50

Koukněte na datum vložení :) HydePark začínal o dvě minuty déle a nekoukal jsem na něj, pokud se něco shodovalo... asi budu jasnovidec ;-D

2 0
možnosti

Velmi mne to mrzí, ale zcela jste zapomněl na praktikujícího katolíka Nečase, kterého podpořil společně protlačenými církevními restitucemi Kalousek. Klaus nemá šanci, protože se zapomněl se pod ně podepsat. Černým koněm je taky poslanec Benda, který chce v části poslanecké sněmovny vystavět kapli pro věřící poslance, aby se mohli k bohu modlit po každé výplatě, za ty bohaté dary z nebes. Ale i přes toto opomenutí, máte karmu!8-o;-DR^

3 4
možnosti
PV

P65e55t84r 36V93a89n93ě92k

11. 2. 2013 21:28

Omlouvám se za smazání, klik jsem na vedlejší tlačítko.. o karmu mi tady vážně nejde, jen jsem dostal nápad, tak proč ho nenapsat a když se bude líbit.. tím líp :-)

2 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JP

Dobrý nápad, neomylnost má vrozenou a Vatikán není ještě vytunelovaný.

4 2
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4447x
Student vysoké školy UK, Fakulty sociálních věd - znechucený politickou situací, nadšený fanoušek filmu a sportu, troufalý optimista.

Twitter: @petan416 (https://twitter.com/petan416)

Seznam rubrik