Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy studujete vysokou školu? Naštěstí mám syna a dceru, kteří studují také (a znám i některé jejich spolužáky), takže nenapíši nic o úrovni školství, ale vy jste tam evidentně omylem.

0 0
možnosti

Ano, studuji. A rozhodně to Vašim dětem přeji, těším se na jejich články :) Díky PV

0 0
možnosti

Hláška "jakej prezident, takovej atentát" je výborná, už jen za to musím okarmovat.;-D

4 2
možnosti

již podle vyjadřovacích schopností a podle faktu, že některé věty ani nedávají smysl, si myslím o autorovi své ...[>-]

2 6
možnosti

Jedna věc je, že nemáte Klause rád, druhá je, obžalovat ho za velezradu. Také nemám rád spoustu lidí, nikdy by mne však nenapadlo je za to žalovat. Velezrada je ten nejvážnější zločin proti státu a jeho občanům, kdy je prezident zcela záměrně a úmyslně poškodí s plným vědomím, čeho se dopouští. V žádném z bodů obžaloby se Klaus ničeho takového nedopustil, spíš naopak.

4 3
možnosti

5. 3. 2013 7:39

Velezrada je ten jediny zlocin, ktereho se prezident muze dopustit.

3 0
možnosti
Foto

Se vážně bavím. Kdo, kde a jak dělal pokusy s globálním oteplením? To asi někdo házel led z mrazáku do vany:-)))))))))))))

6 7
možnosti

Bohužel jste napsal velký blábol. Těžko se ovšem bude proti vám argumentovat, vy jen papouškujete zažité nesmysly pravdoláskařů, kterým Tuneldědek leží hluboko v žaludku. Nejsem příznivcem odstupujícího prezidenta, o té šílenosti, kterou nás obdaroval ke státnímu svátku, se mi ani nechce vyjadřovat, ale ruku na srdce, byl jedním z mála politiků, ne-li jediným, který se nás zastává proti zrůdné EU. A že to je zrůdnost, o tom žádná. A na závěr pro vás jistě překvapení - nemám nic proti žalobě senátu, je to jeho ústavní právo, tak v poho...

8 9
možnosti

Nic nepapouškuju, četl jsem mnoho článků z obou stran názorového spektra a tento názor u mě zvítězil. Já Vám Váš názor taktéž neberu a jediné, v čem se neshodnem, je evidentně dle Vaší reakce přístup k EU. Ano, já to vítám. Jsem rád, že jsme členy EU, nic proti tomu nemám, naopak i v tomto s panem Klausem nesouhlasím. Takže asi tak :) A překvapení to moc nebylo, ale díky za reakci :)

4 4
možnosti

J61a59r66a 50R84a14n24k

4. 3. 2013 22:56

Hezky blog, napsala jsem jiz u Vasi kolegyne na podobne tema, ze ve svete (snad krome Ruska:-/), ho nikde vazne neberou a zdejsi Indiani by ho minimalne skalpovali, kdyby jim tady svym vyklestenym, znudenym hlasem tvrdil ''nas slavny meteorolog'' pan ja ja ja

tvrdil, ze glob. oteplovani jednak neexistuje a definitivne neni zpusobene clovekem.

Ten egoista nemysli na pristi generace, nemysli ani na sveho syna, ale ten stejne zadne deti mit nebude, tsk po nsd potopaÉ

8 6
možnosti

Prostě jste potřebovala nám mezi řádky sdělit, že bydlíte v Americe. A myslíte si,s že kvůli tomu před Vámi padneme na kolena.

Dobrá, bereme na vědomí, že podle slov "zdejší Indiáni" bydlíte v Americe. A věřte, že ná je to srdečně lhostejné.

A s tím skaplováním pouze ukazujete určitou primitivnost. Jestliže si myslíte, že myšlenku pokoříte skalpováním člověka, který ji obhajuje, tak si to myslete.

4 7
možnosti

Je to přesně tak jak pan autor píše.....nemá vlastní názor, jen věří tomu co mu řekli doma, a co říkají různí Eurojasánci  kterým věří....

Přitom je tomu přesně naopak, většina Klausových výroků, které byly hystericky odsouzeny, se za čas projevila jako naprosto přesná "diagnóza"....z mého pohledu někdy i bohužel, ovšem proto, že se řídím fakty a nedůvěřuji slepě tomu či onomu, tak to musím (někdy i nerad) uznat.

7 7
možnosti

Pan Klaus je z velezrady žalován, kdežto pan Havel byl skutečným velezrádcem, ačkoli jej za to nikdy nikdo nežaloval. Byl to pan Havel, kdo přisluhoval Bruselu,lBerlínu a Washingtonu naprosto ve všem, včetně podporování všech válek, kdy například pan Klaus řekl, že nelze do Iráku dovézt demokracii zbraněmi, ale pan havel tu válku podpořil.

Je mi však jasné, že Vy, pane autore, tohle nemůžete pochopit, jelikož soudě z Vašeho článku nejste schopen vlastního uvažování a slepě přejímáte pouze názory probruselských novin. Chybu hledejte na straně svého nedostatečného IQ.

13 20
možnosti

Viz reakce nahoře. Vy jste si svůj názor taky nevycucal z prstu, také jste něco přečetl a rozhodl se, ke kterému názoru se přikloníte. Já dobu před rokem 1993, kdy jsem se narodil, nezažil, takže to znám jen z vyprávění, výchovy, televize, novin a knih. Ze všech těchto pramenů - a že jich bylo hodně, jsem si utvořil názor: Havel = hrdina. Je to můj vzor, je mi neuvěřitelně sympatický, i když už tu mezi námi není a pro ČR toho udělal víc než kdokoliv jiný. A omlouvám se za své nedostatečné IQ, budu se snažit to zlepšit. Za časů kdy tu vládli Vaši sympatizanti před rokem 89 tu bylo jistě mnoho intelektuálů :)))

5 4
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4447x
Student vysoké školy UK, Fakulty sociálních věd - znechucený politickou situací, nadšený fanoušek filmu a sportu, troufalý optimista.

Twitter: @petan416 (https://twitter.com/petan416)

Seznam rubrik