Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petře pokud jsi nadšený fanoušek sportu a alespoň trochu ho sleduješ, tak si nikdy nemůžeš dovolit použít termín "El Clásico". Srovnávat derby pražských S (120 let) nebo španělské El Clásico (tuším 70 let) s zápasem Sparty s Plzní, která je na čele 4 roky, je podle mě hloupost. Nepamatuji si, že by se zápasy pražských S s Baníkem nebo Libercem v jejich mistrovských sezónách označovaly za El Clásico. Právě to je kouzlo klasických derby, která mají svou historii. To je jako kdybys srovnával zápas City s Chelsea a Celticu s Rangers ...

0 0
možnosti

Za chvíli někdo označí za Superclásico zápas Sparta - STS Chvojkovice Brod;-D

0 0
možnosti

..to sem musíme opravdu přitáhnout kdejakou blbost odkudkoli....elklásiko....panebože....:-(

0 0
možnosti

Dávám karmu a se mnou jistě všichni, co již neměli šanci se dostat do (od středy) beznadějně vyprodaného stadionu.R^ Jednoznačně to jako České EL Clásico cítím také. Na derby se těším jako na specifikum, to bude hecovačka , i když to bude v poháru České pošty;-D.

1 0
možnosti

Úsměvné. Plzeň se prosazuje pár let, ale historicky nijak. Neodvážila se tentokrát cinknout rozhodčího a už se vezla. Rozhodně nechci shazovat její výkony, ale derby pro mě zůstane jen jedno, i kdyby Slavia hrála okresní přebor.

0 1
možnosti

Dva fotbaloví giganti celé fotbalové historie? El Clásico? Chlapče, chlapče.

0 0
možnosti

České El Clásico? Bože! To opravdu ne......

0 0
možnosti

A kteří čeští fanoušci tomu tak říkají? Pepa s Frantou?

1 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4447x
Student vysoké školy UK, Fakulty sociálních věd - znechucený politickou situací, nadšený fanoušek filmu a sportu, troufalý optimista.

Twitter: @petan416 (https://twitter.com/petan416)

Seznam rubrik